Gjestebok

Hei DIXIE 69 medlem, her kan dere skrive inn tekst til andre av medlemmene i koret. Skal dere sende informasjon til arangements komiteen så er det sikrest å benytte e-post/tlf/mob.
Skrevet av Gro Vabø, 31. okt, 2010
Hjelpe og bære meg-dette er jo bare begynnelsen på slutten......VI har da litt stemme igjen....Litt lenge å vente-men det ble til fordel for OSS....FLOTT INNSATS fra Øyvind-jo han er en "PUS" fremdeles.Kjell kom jo til slutt-misunnelsesverdig BRUUUN.KLEM til dere begge.
Neste mål-turne til "KØBEN".......
Ellers-Laila-DU er en ENGEL som kjørte meg hjem for å skifte klær.Nøklene er kommet til rette (under scenen)-en STOR KLEM til deg.
Det er alltid like GØY å treffe dere igjen!!
):Gro
E-post:
Skrevet av Edel Ruth Møller, 4. okt, 2010
Herlighet hvor jeg ser frem til dette. Kommer til å bli helt kanon! Kore med Jan Eggum og synge sammen som et kor for å underholde andre? DET må jo bare blir helt topp. Jeg er klar til øving!! Heia Dixie69. Vi sees alle!!Teller dager........
Takk til de som har startet dette og stor takk til Helge Nilsen som gidder å lede oss. ;-)
E-post:
Skrevet av Berit Haugland, 30. sep, 2010
Hei!
Jeg skulle MER enn gjerne deltatt sammen med dere på "scenen" - jeg elsker å synge i kor, og tror dette blir en suksess! Men jeg kommer kjempesent hjem fra Gran Canaria den kvelden, og rekker det ikke.

Ønsker dere lykke til!
Hilsen Berit

PS: Skulle noen av dere få lyst å synge mer og oftere, kan dere kontakte meg. Jeg er leder i Bøneskoret, verden beste kor i Bergen, - vi tar inn nye medlemmer nå.
E-post:
Skrevet av Terje Grahl, 29. sep, 2010
Hei allesammen!
30 års festen var flott, 40 års festen kanon og nå Laksevågfesten... Festen vil ingen ende ta. Kan det bli bedre enn siste fest ? Blir det last wals med Dixie ? Kan ikke tenke meg det. Til det er det for mange kreative mennesker i koret. Må ta av hatten som eg ikke har , for Kjell. Fantastisk hva som går an å få til. Takk for sist eg gleder meg stort til festen....
E-post:
Skrevet av Gro I. Hansen (Vesla), 24. sep, 2010
Hei alle sammen!
Føler en kjekk forpliktelise om at dette må vi være med på.Det er jo Laksevågsfest! Og der kommer jo vi fra,og er kjempestolt av det.Meld dere på så håper jeg vi sees snart, for øve må vi.

Ha en fin helg!
Vesla;)
E-post:
Skrevet av Linda M. Moen, 18. sep, 2010
Hei alle smmen! Da treffes vi snart igjen, på Lakesvåg festen :-) Guuuu som jeg gleder meg :-) Dixie-69 samles igjen. Det blir veldig kjekt :-))
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Trygve, 30. apr, 2010
SEVJEN STIGER......

noen som skal til skånevik bluesfestivalen i år ??
http://www.skaanevik-blues.com/2005/program_ny05.htm

E-post:
Skrevet av Bjørn K Askeland, 30. des, 2009
Ønsker alle ett riktig godt nyttår.
E-post:
Skrevet av Eva Myklebust, 17. des, 2009
Hei! Takk for sist! her er er en julehilsen fra enda noen helter fra Laksevåg, nemlig De Musikalske Dvergene! Lytt og last ned!
http://julesang.dvergene.no/De_Musikalske_Dvergenes_Jul.mp3
God Jul og godt nytt år!
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Øyvind , 27. nov, 2009
Kjell slutter ikke å overraske oss alle. Utrolig hva den mannnen får til.

Gatulerer


Sjekk hjemmesiden under.
Skrevet av Trygve Aarland, 7. nov, 2009
Takk for sist .....eg har fått lakkskoene av meg... etterhvert. De har egentlig hvert av meg alt for lenge :-) Men nå stundes det mot julebordsesong og .."så é det på án igjen..."
Men dersom julebordet skulle bli litt for fast i fasongen" (de blir gjerne det,)
og den eldre garde begynner å sysle og pysle seg istand for polynese...da er det på tide og hive i seg en siste gratis drink og stikke ... og kjapt finne seg en "vetig" plass i terrenget, når en først er på by'n.

Hvis dere... sånn plutselig, skulle være "på flukt" denne helgen(20 og 21 november), kan eg foreslå følgende adresse: MADAM FELLE. : Opplegg: ROLLING CLONES.....Tid: CIRKA SÅNN I ELLEVEhalvtolvTIDEN (da er polynesene godt igang ...jezzez...)

Eg skal vedde "en krone med høl i" at en bråte med folk fra Laksevåg er på vandring utover Bryggen, mot Madam Felle, disse 2 kveldene. Bort fra polynesegenerasjonen (skummel gjeng dette ..)!

Jeg(og noen flere) er i hvert fall allerede klarert med billett til Lørdagen. ROLLING CLONES SPILLER STONES SÅNN SOM STONES SKULLE SPILLT STONES...(hvis de var fra Bergen(Laksevåg) (det koster ikke mer en ca 160 pro pers (tror ikke de tar bonger fra julebordet))
Litt info (på nynorsk...Laksevåg hørte til Askøy kommune litt for lenge)

"Rolling Clones vart stifta i februar 1982 på vinmonopolet i Walkendorfssgate i Bergen av Bård Ose og Mads Eriksen. Dei fekk med seg Erik “Bøggen” Bergesen på trommer og to andre vener, og debuterte på scena i juni samme år. Haldt seg overraskande roleg det første tiåret, men fekk ny gjev i april 1995 då Pytten vart bassist. Med han på laget begynte Rolling Clones å opptre éin gong i året. Etter at Beinet (gitar) kom med frå desember 1999, økte antal årlege spelejobbar til det uforsvarlege - altså meir enn to."

20 og 21 november MADAM FELLE... Har selv sett og hørt dem 2 ganger....HELT KANON.. !!!
og sammenlignet med julebordspolynese, som er en overdrevent blyg dans fra 1600-tallet...say no more

ps. Gutter: ...ta av slipset.
pps. Jenter: ...hold på strømpebåndet
ppps. Julenissen: ...vi tro'kje på deg
pppps: Vi sees kanskje ? ..Og hvis du er der, og eg ikkje kjenner deg igjen .. kan ikkje du kjenne meg igjen då ??...

E-post:
Skrevet av Edel Ruth Møller, 28. okt, 2009
Hei igjen alle sammen. Gleder meg til å se flere bilder fra festen her inne. Oppfordrer alle til å sende bilder til Øyvind. Flotte bilder så langt! Ha en flott høst alle sammen! Livet er flott!
E-post:
Skrevet av Marianne Gran, 4. okt, 2009
Ja en uke etter festen , ja det var virkelig gøy.sitter å homrer og ler enda , for en gjeng vi var. Jeg gleder meg til neste gang , må det gå 10 år? Takk til komiten igjen,dere er virkelig flinke .Dere har hatt mye arbeid . Og da smaker det at det ble sukse sikkert . Håper alle har det bra ,(og at dere ikke har fått influensaen som jeg) så ses vi neste Dixie69 fest.
E-post:
Skrevet av Robert Birkeland, 3. okt, 2009
Håper vi sees til 50årsdagen. Ble dessverre glemt på de 30, ble invitert til de 40, men til feil dato.....
E-post:
Skrevet av Kari Anne Gamst, 30. sep, 2009
Hei alle sammen :))

Tusen takk for en kjempeflott fest.Kjempekoselig å treffe gamle venner og kjente igjen.
Jeg storkoste meg til langt ut på morgenkvisten.
En stor takk til komiteen som har gjort en kjempejobb.
Gleder meg til neste gang.

Stor klem :))
E-post:

Nyeste kommentarer

23.11 | 20:21

Reidun Barstad

03.10 | 23:10

Dette var meget imponerende. Visste ikke dette, selv om jeg er over 50 år. Helt fantastisk !!!!

20.08 | 20:12

Heisan allesammen. Kjekt å komme igang igjen etter sommerferien. Bra at nye medlemmer kommer også til.
Terje Grahl Trafikkskole trenger også "nye medlemmer"

27.06 | 17:02

Kjempebra Bente...Vi gleder oss til 16..august)
God sommer til dere alle.